Vaše poloha:

Aktuálne letáky - Auto Kelly

Auto Kelly zľavy Auto Kelly predajne

Reklama
AUTO KELLY SLOVAKIA, s.r.o. je významným importérom a distribútorom automobilových náhradných dielov, autopotrieb a autopríslušenstva.
 
Spoločnosť pôsobí na trhu od roku 1997 ako dcérska spoločnosť Auto Kelly, a.s..
 
Na aftermarketový trh s náhradnými dielmi vstúpila ako špecialista na karosársky sortiment a čoskoro sa stala dôležitým importérom a distribútorom náhradných dielov na osobné a ľahké úžitkové autá u nás.

V súčasnosti disponujeme silnou predajnou sieťou 19 vlastných predajní Auto Kelly v SR, v ktorých poskytujeme svoje služby veľkoobchodným aj maloobchodným zákazníkom.

Okrem dodávok autodielov do všetkých autoservisov ponúkame vo svojich predajniach širokú škálu autopotrieb a autodoplnkov.
V našom portfóliu nájdete náhradné diely a autopríslušenstvo na vozy všetkých svetových značiek, vrátane dielov na vozidlá značky Škoda.
Pre cenovo orientovaných zákazníkov bola na trh uvedená privátna značku Starline, ktorá v súčasnosti zahŕňa desiatky sortimentných skupín.

Z pohľadu motoristov je významné vytvorenie siete zmluvných servisov - Auto Kelly Autoservis.
V týchto servisoch sa vykonávajú opravy vozidiel na profesionálnej úrovni s použitím najmodernejších diagnostických prístrojov a technológií.
V porovnaní s autorizovanými servismi v porovnateľnej kvalite, ale za oveľa výhodnejších finančných podmienok.

Fakty o spoločnosti:
  • komplexný sortiment pre veľkoobchodných aj maloobchodných zákazníkov
  • 19 pobočiek na Slovensku
  • neustále sa rozširujúca sieť Auto Kelly Autoservis
  • medzinárodné know-how vďaka členstvu v Rhiag Group