Vaše poloha:

Aktuálne letáky - NAY

NAY zľavy NAY predajne

Aktuálne letáky NAY

Reklama

NAY je najväčším špecializovaným maloobchodným predajcom elektroniky na Slovensku. Tržný podiel NAY je približne 25 %. Majiteľmi spoločnosti sú Zálešák a Ján Tomáš, ktorí ju v 90-tych rokoch minulého storočia založili. NAY má veľký podiel na vytvorení dnešnej podoby maloobchodu v celej strednej Európe.

História

Elektro NAY bolo založené v 90-tych rokoch minulého storočia a do roku 1997 spoločnosť otvorila 12 predajní na Slovensku a Morave. V začiatkoch bol dopyt po tovare taký veľký, že bežne pred predajňami NAY stával dlhý rad ľudí. Zákazníci mali konečne prístup k špičkovej elektronike, ktorú dovtedy poznali len zo zahraničia. V roku 1998 bol vytvorený prvý koncept veľkoplošných predajní v strednej Európe a začal vystupovať pod značkou NAY. V týchto časoch bolo problematické zohnať dostatočne veľkú plochu na prenájom, preto bola spoločnosť nútená postaviť svoje vlastné budovy. Do roku 2005 už existovalo 13 predajní NAY a do roku 2013 počet predajní stúpol na 31. O rok neskôr spoločnosť uzavrela dohodu so spoločnosťou Dixons Retail. V súčasnosti má spoločnosť NAY na Slovensku 32 predajní NAY a v Česku 18 predajní Electro World.

Služby

Elektro NAY sa okrem širokého sortimentu vyznačuje škálou služieb pre zákazníkov. Tými sú napríklad doprava do 72 hodín zdarma aj s vynáškou tovaru alebo garancia najnižšej ceny v kamenných predajniach. Ak zákazník nájde tovar vo výhodnejšej ponuke u konkurencie, NAY mu cenu dorovná. NAY Extra klub je vernostný program, ktorý ponúka odmeny pre stálych zákazníkov. Ďalšou výhodou je možnosť vrátenia tovaru do 14 dní od nákupu z akéhokoľvek dôvodu.

Akcie

Výhodné ceny a akciové ponuky vybraných výrobkov nájde zákazník v letáku NAY. Leták NAY je k dispozícii v online i tlačenej forme. Okrem zliav v letáku NAY ponúka špeciálne limitované akcie.