Vaše poloha:
Reklama

Spoločnosť Tesco pôsobí na slovenskom trhu od roku 1996 a dnes už na Slovensku existuje viac ako 150 predajní Tesco. Predajne Tesco patria medzi tie najväčšie predajne s potravinovým aj nepotravinovým tovarom na Slovensku.

predajniach Tesco sa zákazníci stretnú so službami, ktoré urobia ich nákup pohodlnejším a upevnia vzťah k značke Tesco. Ide napríklad o akceptovanie stravných lístkov, dobíjanie kreditu na telefónne čísla od slovenských operátorov priamo pri pokladni, rozvoz tovaru zdarma, záruka vrátenia peňazí či moderné a pohodlné samoobslužné pokladne, ktoré šetria čas.

Akciové letáky sú rozdelené na letáky Tesco pre veľké hypermarkety a obchodné domy, letáky Tesco pre malé hypermarkety, letáky Tesco pre supermarkety a Tesco magazín, ktorý so zákazníckou kartou Clubcard stojí 1 €. Zákaznícka karta Clubcard okrem zvýhodnenej ceny za magazín sa postará tiež aj o ušetrenie peňazí pri každom nákupe, jej majitelia majú dispozícii zľavy na ubytovanie v Poprade, tiež sa s ňou môžu zúčastniť súťaží predajní Tesco.