Vaše poloha:

Aktuálne letáky - C&A

C&A zľavy C&A predajne

Reklama

Počiatky C&A siahajú do 19. storočia. Spoločnosť bola založená v roku  1841 v meste Sneek v Holandsku. V 90-tych rokoch 19. storočia sa C&A začína špecializovať na konfekčné oblečenie. V roku 1893 dochádza k veľkému rozšíreniu, keď C&A otvára obchod v Amsterdame a v roku 1911 spoločnosť expanduje prvýkrát do zahraničia, konkrétne sa otvára obchod v Berlíne v Nemecku. V 21. storočí nastávajú ďalšie významné zmeny – v roku 2001 je otvorený prvý obchod v Poľsku, v roku 2002 v Maďarsku, v roku 2005 v Rusku a v roku 2007 je otvorená prvá predajňa C&A na Slovensku.

O spoločnosti

Širokú škálu kolekcií C&A predstavuje 10 rôznych značiek, ktoré sú vhodné pre všetky vekové kategórie aj štýly. Každá zo značiek má svoj vlastný vzhľad a charakter. Značky, ktoré spadajú pod C&A sú Baby Club, pohodlné a atraktívne oblečenie pre malé deti, Palomino je určená pre deti od dvoch do piatich rokov. Pre staršie deti od 7 do 14 rokov je určená značka Here & There, vďaka ktorej si vytvoria svoj vlastný štýl. Clockhouse zase uspokojí módne požiadavky mládeže, značka CANDA umožňuje mužom a ženám obnoviť svoj formálny aj neformálny šatník. Pre vitálne a sebavedomé moderné ženy je ako stvorená značka Yessica, tie ktoré, hľadajú skôr elegantnejšie kúsky, určite ocenia značku Your Sixth Sense, ktorá má za úlohu zvýrazňovať vnútornú vznešenosť ženy. Spoločnosť samozrejme nezabúda ani na mužov – pre tých je určená značka Angelo Litroco, ktorá ich oblieka do neformálnej mestskej elegancie alebo značka Westbury, ktorá spĺňa najvyššie štandardy módy na špeciálne a formálne príležitosti. C&A myslí aj na športovcov a aktívnych ľudí a poslednou značkou tak je Rodeo Sport, ktorá perfektne snúbi požiadavky štýlu a pohodlia.

Predajne C&A

V Slovenskej republike sa v súčasnosti nachádza 15 kamenných predajní C&A. Celkovo 4 predajne sú v Bratislave, dve v Košiciach a ďalej sú to C&A Trnava, C&A Nitra, C&A Prievidza, C&A Trenčín, C&A Banská Bystrica, C&A Žilina, C&A Martin, C&A Liptovský Mikuláš a C&A Poprad.