Nákupný zoznam

Zostavte si svoj nákupný zoznam, nech pri nákupe na nič nezabudnete! Položky do nákupného zoznamu vyberiete klikaním na kategórie a jednotlive druhy tovaru nižšie. Zadajte kde sa nachádzate a kam pôjdete na nákup - upozorníme vás vo vytvorenom zozname na akčný tovar! Nákupný zoznam si potom vytlačte, uložte, či odošlite emailom alebo na mobil.

Vytvoriť nový nákupný zoznam Váše nákupné zoznamy

Nákupný zoznam : Nákupný zoznam 11.5.  Premenovať

2. KROK Vyberte tovar

3. KROK Váš nákupný zoznam

 VýrobokMnožstvo
Položiek: 0 Zoradiť podľa kategórií

4. KROK Vytlačte, zdieľajte a posielajte svoj ​​nákupný zoznam

Upozornenie
Nákupný zoznam je Váš nákupný zoznam, ktorý Vám slúži ako pomôcka pri Vašich nákupoch v kamenných obchodoch.
V žiadnom prípade Vám nemôžeme tovar predať alebo zaslať na dobierku. Tovar je dostupný v uvedených obchodoch. Spoločnosť Retail Info s.r.o. nenesie žiadnu zodpovednosť za ceny a ani dostupnosť tovaru v obchodoch.

Správa pre príjemca

Reklama

Informujeme spotrebiteľov, ktorým predávame výrobky alebo poskytuje služby, že majú podľa českého zákona č. 624/1992 Sb. právo na mimosúdne riešenie spotrebiteľského sporu z príslušnej zmluvy. Subjektom mimosúdneho riešenia spotrebiteľských sporov je Česká obchodná inšpekcia, so sídlom Štěpánská 567/15, 120 00 Praha 2, IČO: 000 20 869 (www.coi.cz).

Sprevádzkovateľom tohto serveru je MAFRA, a.s., so sídlom Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapísaná v obchodnom registri vedenom Mestským súdom v Prahe, oddiel B, vložka 1328. Spoločnosť MAFRA, a.s.