Algida Nogger 90 ml
Výrobok Algida Nogger 90 ml momentálne nie je v akcii. Pozrite sa na ďalšie produkty značky Algida , či na podobný tovar z kategórie Potraviny alebo mrazený tovar. .
Aktuálnu zľavu na Algida Nogger 90 ml zistíte jednoducho nastavením Strážca zliav .
Ľutujeme, ale tento produkt momentálne nie je v akcii.
Podobný a súvisiaci tovar
Informácie o výrobku
Značka: Algida Výrobca: UNILEVER Balenie: 90 ml EAN: 5900700121690 Kategorie: Potraviny / mrazený tovar
Zloženie výrobku
- Obnovené odtučnené mlieko
- Rastlinné oleje (kokosový, repkový)
- Cukor
- Glukózový sirup
- Glukózo-fruktózový sirup
- Sušená srvátka
- Pšeničná múka
- Kakaová hmota
- Sušené odtučnené mlieko
- Kakao so zníženým obsahom tuku
- Emulgátory (mono- a diglyceridy mastných kyselín, sójový lecitín)
- Stabilizátory (karobová guma, guarová guma, karagénan)
- Arómy
- Kypriaca látka (uhličitany amónne)
- Jedlá soľ
- Farbivá (amoniakový karamel, annatto)
Výživové hodnoty
Výživové hodnoty
100 g
Energia: 1400 kJ Tuky : 21 g z toho nasýtené mastné kyseliny: 18 g Sacharidy : 30 g z toho cukry : 22 g Bielkoviny : 2 g Soľ : 0,21 g *% z referenčného príjmu priemerného dospelého (8400 kJ/2000 kcal): ** 1 porcia = 90 ml = 60 g:100 ml
Energia: 900 kJ Tuky : 14 g z toho nasýtené mastné kyseliny: 12 g Sacharidy : 20 g z toho cukry : 15 g Bielkoviny : 1,5 g Soľ : 0,14 g *% z referenčného príjmu priemerného dospelého (8400 kJ/2000 kcal): ** 1 porcia = 90 ml = 60 g:Porcia **
Energia: 840 kJ Tuky : 13 g z toho nasýtené mastné kyseliny: 11 g Sacharidy : 18 g z toho cukry : 13 g Bielkoviny : 1 g Soľ : 0,13 g *% z referenčného príjmu priemerného dospelého (8400 kJ/2000 kcal): ** 1 porcia = 90 ml = 60 g:%* Porcia **
Energia: 10 % Tuky : 19 % z toho nasýtené mastné kyseliny: 55 % Sacharidy : 7 % z toho cukry : 14 % Bielkoviny : 2 % Soľ : 2 % *% z referenčného príjmu priemerného dospelého (8400 kJ/2000 kcal): ** 1 porcia = 90 ml = 60 g:Platí do vypredania zásob.
Tento výpis má iba informatívny charakter a nemôže byť použitý na vymáhanie tovaru podľa uvedných špecifikácií.